Zbirka 84+ Putovanje U Sarajevo Autobusom

Zbirka 84+ Putovanje U Sarajevo Autobusom. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor.

Sarajevo 2 Dana Autobusom Europska Putovanja Varazdintours

Ovdje Sarajevo 2 Dana Autobusom Europska Putovanja Varazdintours

Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac! Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima.

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu.

12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac! Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Razgled baščaršije (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), … Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi:

Piramide U Visokom Sarajevo Turisticka Agencija Vukovic

Autobuski prevoz i 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u trebinju za 42 € (po osobi). Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča. Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac! Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima.

Starline

Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima... Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu. Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Slobodno vrijeme za vlastite programe. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac! Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku... Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku.

Reportaza Kako Izgleda Nocno Putovanje Autobusom Sa Izbjeglicama Od Sarajeva Do Bihaca Radio Sarajevo

Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Autobuski prevoz i 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u trebinju za 42 € (po osobi).. Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1).

Flixbus Povoljna Putovanja Autobusom Prema Evropi Furaj Ba Furaj Ba

Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima.. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor.

Sarajevo 2 Dana

Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare.. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Razgled baščaršije (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), … Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije.. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i …

Flixbus Stigao U Bih Autobusom Do Njemacke Za 2 Km Jabuka Tv

Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada.. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku.

Informacije Koronavirus Flixbus

Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare... Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima. Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac!. Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku.

Zimski Praznici Sarajevo Autobusom Svijet Putovanja

Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu. Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu.. Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja.

Prometej

Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča... Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča.. Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12.

Sarajevo Dobilo 26 Modernih Autobusa Za Javni Gradski Prijevoz Imaju Klimu I Nadzorne Kamere

Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Autobuski prevoz i 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u trebinju za 42 € (po osobi). Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča. Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu.

Strucno Putovanje U Sarajevo Drustvo Arhitekata Zagreba

Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Dubai /više polazaka od 1589 km. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu... Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča.

Zubin Blog Sarajevo 2013

Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu. Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Slobodno vrijeme za vlastite programe.. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima.

Sarajevo 2 Dana Klasik Rujan I Listopad Autobusom Idea Club Travel

Razgled baščaršije (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), …. Dubai /više polazaka od 1589 km. Polazak autobusom je iz zagreba u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac!

Vlada Fbih Autobusom Do Usteda Istinomjer

Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Autobuski prevoz i 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u trebinju za 42 € (po osobi). Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare.

Sarajevo 2 Dana Autobusom

Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi:.. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb. Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima.. Dubai /više polazaka od 1589 km.

Sarajevo 2 Dana Putolovac

Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada.

Ko To Tamo Peva U Busu Od Sarajeva Do Zagreba Putovanja Al Jazeera

Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima.. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac! Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima... 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac!

Bih Prvi MeÄ'unarodni Autobus Veceras Iz Sarajeva Za Novi Pazar

Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Dubai /više polazaka od 1589 km. Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Polazak autobusom je iz zagreba u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Razgled baščaršije (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), … Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb.

Reportaza Kako Izgleda Nocno Putovanje Autobusom Sa Izbjeglicama Od Sarajeva Do Bihaca Radio Sarajevo

Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima. Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima.

Scnet Organizacija Putovanja Za 20 07 2014 Iz Hercegovine U Sarajevo

Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. .. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi:

Sarajevo Putovanje 2 Dana Cijena Od 471 Kn Azur Tours

Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). Polazak autobusom je iz zagreba u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta.

Autobus Makarska Sarajevo Informacije I Red Voznje

Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Razgled baščaršije (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), … Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima. Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Slobodno vrijeme za vlastite programe. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada.. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada.

Sarajevo Putovanje Autobusom 3 Dana

Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije.. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb.. Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije.

Flixbus Iz Sarajeva Vozi Do 1000 Destinacija Poslovni Dnevnik

Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima... Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac! Razgled baščaršije (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), …. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada.

Od Naredne Sedmice Moguce Linije Iz Sarajeva Za Zagreb Beograd I Dalmaciju

Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). Polazak autobusom je iz zagreba u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac!. Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12.

Sarajevo Nova Godina U Hotelu Residence Inn By Marriott Mondo Travel

Polazak autobusom je iz zagreba u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Autobuski prevoz i 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u trebinju za 42 € (po osobi). Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi:. Dubai /više polazaka od 1589 km.

Sarajevo 2 Dana Putolovac

Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za vlastite programe.. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu.

Grand Tours Bih 首页 Facebook

Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča. Razgled baščaršije (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), … Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada.

Putovanje U Vrijeme Pandemije Na Cesti Od Amsterdama Do Sarajeva Korona Virus Al Jazeera

Slobodno vrijeme za vlastite programe. Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima. Dubai /više polazaka od 1589 km. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima.

Londonac Iz 1964 Plijeni Paznju Sarajlija I Turista

Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Dubai /više polazaka od 1589 km. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi:

3

Autobuski prevoz i 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u trebinju za 42 € (po osobi). Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu... Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi:

Bih Prvi MeÄ'unarodni Autobus Veceras Iz Sarajeva Za Novi Pazar

Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije... Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Polazak autobusom je iz zagreba u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu.. U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu.

Sarajevo Zagorka Tours

Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima.

Putovanje U Vrijeme Pandemije Na Cesti Od Amsterdama Do Sarajeva Korona Virus Al Jazeera

Autobuski prevoz i 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u trebinju za 42 € (po osobi). Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva.. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac!

Prvi Put Autobusom Iz Istanbula Za Sarajevo I Nazad Allmasy Com

U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu. . Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima.

Piramide U Visokom Sarajevo Turisticka Agencija Vukovic

Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije.. Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1).

Papa Franjo U Sarajevu Garantirani Polazak 2 Dana S Doruckom U Hotelu I Prijevoz Za 515kn

Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča. Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja... Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1).

Sarajevo Dan Zena Mondo Travel

Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Dubai /više polazaka od 1589 km. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada.

Autobusi Iz Sarajeva U Bih Do Zagreba U Hrvatskoj

Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi:. U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča. Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1).. Slobodno vrijeme za vlastite programe.

Od Sada Do Istanbula I Autobusom Furaj Ba Furaj Ba

Razgled baščaršije (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), ….. Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu. Polazak autobusom je iz zagreba u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča.

Sarajevo 2 Dana Mondo Travel

Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča... Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima.. Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare.

Ko To Tamo Peva U Busu Od Sarajeva Do Zagreba Putovanja Al Jazeera

Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Polazak autobusom je iz zagreba u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Kraći panoramski razgled grada vožnjom uz rijeku miljacku. Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb. Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb.

Sarajevo Putovanje Autobusom 3 Dana 2021

Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu.. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima.

Reprezentacija Italije Stigla U Sarajevo I Nastavila Put Za Zenicu Rtvusk Ba

Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča.. Moguć polazak iz čakovca i varaždina uz prethodnu najavu... Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča.

Matej AnÄ'elovic Sarajevo Vaucer 14 2 Pdf

Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Slobodno vrijeme za vlastite programe. U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu.. 12.02.2021 · 10 ideja kako provesti putovanje u sarajevo uz putolovac!

Sarajevo Putovanje 2021 Mostar 45 Za Paket Aranzman Hotel 4

Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča.. Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima. Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča... Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12.

Autobus Makarska Sarajevo Informacije I Red Voznje

Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva.. Polazak s dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima.

Zimski Praznici Sarajevo Autobusom Svijet Putovanja

Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima... Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Veleposlanstvo republike hrvatske u bosni i hercegovini nalazi se na adresi: Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb. Vožnja autobusom prema sarajevu uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Cena važi za online rezervacije na sajtu agencije.

Strucno Putovanje U Sarajevo Privatna Umjetnicka Gimnazija

Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima... Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). Prolazimo autobusom pokraj stadiona koševo i dvorane zetra te poznatog sarajevskog groblja bare. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Autobuski prevoz i 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u trebinju za 42 € (po osobi). Po dolasku slijedi razgledavanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča. U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta najbliže predstavništvo hrvatske u bosni i hercegovini se nalazi u sarajevu. Polasci 15.10., 05.11., 20.11., 04.12.

Reportaza Kako Izgleda Nocno Putovanje Autobusom Sa Izbjeglicama Od Sarajeva Do Bihaca Radio Sarajevo

Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). Polazak autobusa u 05:00h ispred gradskog poglavarstva (trg stjepana radića 1). Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Razgled baščaršije (stari sarajevski trg i povijesni i kulturni centar grada), … Polazak autobusa u 05:00h s autobusnog kolodvora zagreb. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Dolazak u sarajevo u poslijepodnevnim satima. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Dubai /više polazaka od 1589 km.

Sarajevo Mostar Plautilla Putnicka Agencija

Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Dolaskom u sarajevo, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će nas upoznati s najzanačajnijim znamenitostima grada. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor. Na putovanje prema sarajevu, gradu okruženom planinama, idemo autobusom uz nekoliko usputnih zaustavljanja. Slijedi vožnja autocestom preko slavonskog broda, doboja i zenice do sarajeva. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Polazak autobusom je iz zagreba u ranim jutarnjim satima s dogovorenog mjesta. Ulica maršala tita 28, 71000, sarajevo, bosna i … Dubai /više polazaka od 1589 km. Predviđeni dolazak u sarajevo u ranim popodnevnim satima. Slijedi smještaj u hotel i kraći odmor.

Popular posts from this blog

Ideje 118 Metalni Stol Za Terase

Popisi Led Zidne Lampe Za Kupatilo Svježe